Onze slagerij

Wat is een Keurslager?

Een Keurslager is meer dan zomaar een slager. Elk dag opnieuw voldoen wij verplicht aan de allerstrengste kwaliteitseisen. Want op elk moment kunnen we adviseurs van de vereniging over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren die mensen onze zaak op meer dan 200 punten. Aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit... op de meest uiteenlopende punten worden we beoordeeld.

Willen we ons Keurslager-logo behouden, dan is een ‘goed rapport’ van onze controleurs de vereiste. Slechts als we aan alle normen voldoen, mogen we het logo dragen. De kroon op ons werk!

lees meer ...

Keurslager De Proost

Toonbank vlees

Keurslager De Proost heeft een lange en rijke traditie op het gebied van het bereiden en inkopen van charcuterie. Sinds we in 1987 de slagerij van Charel Vercauteren hebben overgenomen, streven we ernaar zoveel mogelijk een eigen stempel te drukken op de vleeswaren die we u aanbieden.

In de loop der jaren is het assortiment zodanig uitgebreid en geïnternationaliseerd dat we we niet langer alles zelf konden bereiden. We kozen daarom voor een gezonde mix van in huis gemaakte charcuterie en kwaliteitsvolle aangekochte producten.

In heel wat producten steken we nog héél veel eigen werk: ossengerookt, ambachtelijke ham, beenham, kalfsrol, gekookte rundertong, filet de saxe, gerookt spek, gezouten spek, bacon, kippenwit, kalfsworst, frikandon, boerenkop…

Toonbank vlees

Voor de andere charcuterie doen wij een beroep op ISO- en BRC- gecertificeerde leveranciers. Zij staan garant voor kwaliteitsvolle en artisanale producten. Deze bedrijven behandelen de producten met de juiste attitude en waken erover dat alles veilig gekoeld is.

We zijn bovendien zeer trots op de aankoop en de kwaliteit van ons vers vlees. Al meer dan 15 jaar lang werken we samen met dezelfde leveranciers, die enkel voor de allerbeste dieren kiezen. Wij weten dus perfect wat we kopen, hoe de dieren worden gekweekt en bijgevolg wat we u aanbieden!

Kortom: u bent altijd zeker van de beste kwaliteit op uw bord! En dat geldt niet alleen voor charcuterie en vers vlees. Ook op het vlak van salades, culinaire bereidingen en andere specialiteiten trachten we u elke dag het allerbeste te presenteren. Zo trachten Frank, Roger en uw hele Keurslager-team elke dag opnieuw aan al uw wensen te voldoen.