Toegankelijkheidsverklaring

Indien u iets op te merken heeft over de toegankelijkheid van deze website, gelieve ons te contacteren en laat het ons weten.

Sneltoetsen

Het gebruik van sneltoetsen op websites is enigszins controversieel, maar we hebben er toch voor gekozen enkele te gebruiken:

S
Sla de inhoud over en ga onmiddellijk naar het navigatiemenu.
0
Informatie over sneltoetsen en toegankelijkheid (deze pagina).
1
De homepage (startpagina).
2
Keurslager
3
Tafelfestijn
4
Acties
5
Nieuws
6
Culinair kookboek
7
Folders
8
Contact

De manier waarop u een sneltoets activeert, hangt af van de browser en het besturingssysteem dat u gebruikt. We gaan ervan uit dat, indien u sneltoetsen nodig heeft, u al weet hoe die geactiveerd moeten worden.

Beelden

Bijna alle beelden die informatie overbrengen hebben een tekstequivalent en, indien nodig, ook een afzonderlijke beschrijving. Een uitzondering daarop zijn beelden die we enkel gebruiken voor decoratieve doeleinden.

Kleuren

We brengen geen informatie over via kleuren alleen. Nochtans zijn we er ons van bewust dat het contrast in sommige gevallen onvoldoende kan zijn, maar we hopen dat het niet zo erg is dat de tekst volledig onleesbaar wordt.

Tabellen

Deze website bevat niet zoveel tabellen en degene die wel voorkomen worden gebruikt voor gegevens in tabelvorm, niet voor layout. We hebben de kopcellen gemarkeerd en hebben een samenvatting voorzien van elke tabel.

Design en layout

Design en layout worden gehanteerd via style sheets, niet via tabellen. Browsers die de style sheets niet ondersteunen krijgen dezelfde inhoud, maar dan zonder design.

Scripts

Alle pagina's werken zelfs met browsers die scripts van de klant niet ondersteunen, of waar deze onbruikbaar werden gemaakt. De bestaande scripts kunnen een of andere toegevoegde waarde bieden, maar ze zijn op geen enkele manier kritisch.

Plugins

Sommige pagina's maken gebruik van Flash technologie. De bestaande Flash bestanden, zoals de scripts, kunnen een vorm van meerwaarde hebben, maar zijn nooit noodzakelijk. Om de Flash bestanden te kunnen bekijken kan u de gratis Macromedia Flash player installeren.

Het kan zijn dat wij linken naar een Adobe PDF bestand voor meer informatie. Om deze bestanden te bekijken heb je Adobe Acrobat Reader nodig.

Varia